maandag 3 december 2012

Kerst Creatijd

Afgelopen weekend heerlijk aan de decopatch geweest voor Creatijd. Twee vogelhuisjes gepimpt met het nieuwe kerstdecopatch papier, een speciaal Creatijd kerstboompje, wat true snow en 3 kerstbellen van de Zeeman. Ook nog 2 ecoshape lijstjes (gekocht op de Krea Doe) gepatcht met het kerstpapier met daarin weer wat true snow, 2 Creatijdkerstboompjes, een zelfgemaakte krans en een lantaarn van de Big Bazaar. Ook had ik nog een rotanster liggen, daar wat boompjes van de Big Bazaar in geplakt, een strik en een takkenbosje dat ik van Monique heb gekegen.
Ik heb wat kerstgroen aan de trap gehangen om alles aan op te hangen, er moet alleen nog een dikkere guirlande bij maar dat komt na Sinterklaas wel.
 
Verder nog een paar kerstkaarten gemaakt, erg simpele speciaal als voorbeeld voor mensen die niet veel tijd hebben of die tijd tekort komen en toch een zelfgemaakt willen sturen. De bovenste kaart is gestanst met een mal van Marianne Design en bewerkt met distress ink, kantje, veertje, wat roosjes en klaar. Daaronder een simpele kaart mer designpapier, lint en een stempelafdrukje van een Tim Holtz stempel. Als laatste een hele snelle kaart met een afdrukje, kantje, veertje en wat geponsde hulstblaadjes.
 

 
For Creatijd i made a few christmas decorations with Decopatch paper and some quick christmas cards. The christmas decorations are hanging on the stairs with a small guirlande, the bigger one is coming soon as Sinterklaas is going home.
 

4 opmerkingen:

  1. You have been busy. These look fantastic.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kwam terecht op je blog volgens mij via scrapdoosje petra. Wat een leuk vogelhuisje heb je gemaakt. Bracht mij ook op een leuk idee.
    Ben volger van je geworden,kom vast en zeker nog eens neuzen bij je op het blog.

    Groeten van Linda

    BeantwoordenVerwijderen