dinsdag 11 december 2012

12 tags of 2012, December

En als laatste de december tag van Tim. Ik had natuurlijk niet alle spulletjes in huis maar wel iets soortgelijks. De tag heb ik kleur gegeven met distress stains fired brick en die nieuwe gouden stains, de kerstroos is van een stans van Marianne design gekleurd met distress inkt. De tag en de tekst stickers zijn van Tim Holtz en de tekststickers heb ik bewerkt met glossy accents. Verder een swirl, bedeltje en stukje kreukellint gebruikt.
Ik hoop dat er in 2013 weer 12 tags komen.


The last tag of the 12 tags i made this year. I used not the same product as Tim but i love to make it. I hope in 2013 there are another 12 tags.

6 opmerkingen:

 1. Love your version. Perhaps we will get a bonus 13th tag next year...one can dream!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ook weer een heel eigen inbreng, Tamara. Leuk om er met je eigen spulletjes toch weer iets moois van te maken! Ik hoop ook dat Tim in 2013 gewoon doorgaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I love that you made the tag your own, Tamara!

  Thank you for your sweet comments on my November tag winnings. They are very much appreciated.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig Tamara en heel creatief, met je eigen spullen er iets moois van maken ! Mooie kleurtjes.
  Liefs,
  Hilde

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mooie uitwerking weer Tamara, ik moet em nog maken, maar hoop net als jij dat er in 2013 weer 12 komen, zo leuk om dit elke maand te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hartstikke leuk, mss ook leuk om ze allemaal eens bij elkaar op de foto te zetten? En wie weet wat weledele heer Holtz voor het nieuwe jaar weer gaat bedenken !

  BeantwoordenVerwijderen