zondag 30 december 2012

countdown to 2013 dag 2

Alweer de een na laatste dag van de countdown to 2013 van de Craftorij en wat vond ik het leuk om mee te doen. Gisteren een gezellige online bingo en met de luciferdoosje heb ik zelfs de dagprijs gewonnen, zo leuk.

Vandaag is de uitdaging gemaakt door Joan, een kaart gemaakt met distress stains, embosingpoeder en de heattool. Ik vind het zo'n leuke techniek dat ik er gelijk een serie atc-tjes bij gemaakt heb.

Ik heb gebruikt: aquarelpapier, vlinderstempel van Artemio, een tekststempel, klein tekststempeltje van Marianne design, washitape van de Albert Heijn XL, voelsprietjes van Kars, Distress stains dusty concord, Spun sugar en Brushed pewter, cat's eye zilver voor de randjes, witte embossingpoeder en versamark inkt, minimister gevuld met water en perfect pearl interference violet.
 
Voor de atc-tjes heb ik gebruikt een stempel van de kruidvat, wantjes stempel, wit embossingpoeder en versamark inkt, distress stain Broken china en brushed pewter, washitape van de Hema, tekststempeltje van de kruidvat dat ik met een mask heb gebruikt en een stukje twine.


For this day of the countdown to 2013 from the Craftorij, Joan makes the challenge. We had to use the heattool, embossingpowder, distress stain and some stamps. I like this technique so much that i desided to make some atc too.

4 opmerkingen:

 1. Mooi, Tamara! Enne, washitape bij de AH... Daar ga ik eens kijken!

  Groetjes,
  Miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Your butterflies are stunning. The colours are beautiful and the feelers are genius.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw wat mooi en die winterwantjes, ik hou met aanbevolen...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Tamara,

  Het zijn allebei mooie creaties met heel mooi kleurgebruik!
  Groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen