donderdag 3 april 2014

Vlaggetje en naamkaartje Craftorij

voor de Art Specially aanstaande weekend hebben ze bij de Craftroij bedacht dat het wel leuk zou zijn dat we elkaar zouden herkennen op de beurs. dus moesten er naamkartjes gemaakt worden. Deze moesten uiteraard wel iets van het logo van de Craftorij bevatten.

Verder was er gevraagd een vlaggetje voor in de stand te maken aangezien het thema van de art specially feest is.
Mijn vlaggetje verwoord mijn Craftorij kennismaking en gevoel. De eerste keer dat ik er kwam was op een forumdag waarbij we bingo gingen spelen. Nog nooit was ik in de winkel geweest en ik ging er met 2 van de 3 prijzen vandoor. Maar in wat een warm bad kwam ik terecht zeg. gewoon 1 grote famile (dat is de stempel)
De achterkant van mijn vlaggetje heb ik in mixed media stijl gemaakt aangezien ik dat aan het ontdekken ben en ik niet kan wachten tot de retreat in oktober.
Toen iedereen zijn naamkaartje ging showen zeiden we gekscherend; dat wordt op handtekeningenjacht en selfies maken want een foto hoort erbij. Vandaar mijn handtekeningen boekje gemaakt van een oud notitieboekje van een verf merk. 


3 opmerkingen:

 1. ge-wel-dig! Een handtekeningenboekje, hoe kóm je erop? Mooi vlaggetje trouwens, helemaal mijn stijl!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie badge en vlag! Enne een handtekeningboekje; super idee! Wie weet krijg je bij mij een stempel in je boekje (i.p.v. een plaatje...)...
  Zonder gekheid; die foto vind ik wel een gaaf idee, maar het leukste is dat we elkaar weer gaan zien! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. gaaf en wat een leuk idee dat handtekeningenboekje

  BeantwoordenVerwijderen