woensdag 1 januari 2014

in the winning mood, countdown to 2014 & Tim Holtz blog

De laatste dag van de countdown to 2014 van de Craftorij is er geen opdracht maar verloot Lia allemaal prijzen onder de deelnemers van de countdown. Omdat ik aan alle opdrachten heb mee gedaan heb ik dit linten kaartje gewonnen

At the last day of the countdown to 2014 there is a give away of prices from the Craftorij. Because i did all the challenges every day i won this ribboncard.

Daarna werden er verschillende prijzen getrokken en ik was ook nog een een keer de gelukkige winnaar van een Gelli Plate.

Then there where differend prices and i was the lucky girl to win a Gelli Plate.

 
En vandaag kwam een nieuwe serie van 12 tags van Tim holtz (2014) en daarin stond dat ik een van de winnaars ben van een prijs met de december tag. Wat een goed einde van 2013 en een goed begin van 2014. Dit wordt een creatief jaar.
 
And today started the new 12 tags from Tim Holtz. (2014). I was one of the lucky ones who has won a price with the december tag. My year ended great and started great. This is gonna be a creative year.
 
 
Dank je wel Lia and thanks to Tim!!!

8 opmerkingen:

 1. en of dit een creatief jaar gaat worden, gefeliciteerd met je prijzen en veel plezier ermee !!

  groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij zit in de rollercoaster van winnaars. Maar ... je hebt er dan ook voor gewerkt ! Proficiat met je prijzen en geniet er van (en laat ons ook mee genieten, hé)
  Liefs,
  Hilde

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Quick! Enter the Lottery! You could win that too while on the streak! I love hearing about people that get lucky...but then you were in it to win it...It was not without your effort!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk Tamara, gefeliciteerd, geniet er lekker van!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Congratulations, Tamara! Enjoy your prizes! Happy 2004 to you.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lucky you!!! Hartstikke leuk en vooral zo door blijven gaan!

  BeantwoordenVerwijderen