zondag 13 oktober 2013

Halloween

Sommigen weten het wel, ik organiseer al een paar jaar halloween spooktochten, eerst voor de voetbalvereniging nu voor de basketbalvereniging. Sinds die tijd moet ook een deel van mijn huis eraan geloven en komt er wat "halloweenstuff in".
Dit jaar heb ik van de houten boeken die een tijdje terug te koop waren bij de Action en Wibra waren halloweenboekjes gemaakt. En van een glazen pot een snoeppot die ik later wil vullen met winegum vleermuisjes.


Since a couple of years i organize halloween night for the childeren from Basketball. And since then in my house there is also a little spot with Halloween. For this year i made some books from wood and a candy jar.

5 opmerkingen:

 1. Weer keiveel leuke ideetjes verwerkt ! Leuk, die pot met snoepjes. Ik denk dat het er heel creepy uitziet in het donker. Liefs, Hilde

  BeantwoordenVerwijderen
 2. geweldig Tamara, wat heerlijk griezelig echt allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Supergaaf, ik ben gek op Halloween en organiseer ook een spooktocht met vriendjes en vriendinnetjes van Sarah, nou ja, eigenlijk gaan we meer bij elkaar spoken en op bezoek. het leeft hier niet zo al wordt het nu wat meer, heb er nu al zin in. Mijn huis verandert nu stilletjes aan ook in een Halloween sfeertje.
  Je boeken vind ik echt te gek!

  BeantwoordenVerwijderen