donderdag 14 maart 2013

Schilderij

Hij stond al meer dan een jaar op de zolder, ik wist ook wat erop moest komen maar dan moet je nog wel een keer beginnen. Uiteindelijk heb ik er in januari alvast een laag gesso opgesmeerd en daar bleef het dan ook bij. Ik ben dinsdag begonnen met verven en kliederen, gisteren ermee verdergegaan en vanaf vandaag pronkt er een nieuw schilderij boven ons dressoir in de huiskamer.

Eerst heb ik de dikkere delen gemaakt bestaande uit acrylverf en gelmedium, daarna de tak geschilderd met acrylverf, de tekst is dmv een sjabloon en distress inkt erop aangebracht. De swirl in de hoek kreeg ik van Ria, de jute komt van de CHA en is van Yellow Bicycles (Dank je Lia). Verder heb ik gebruik gemaakt van ecoline, color wash, distress stains en distress ink. Tape is van Marianne Design en  komt van Creatijd af, de houten vogeltjes zijn van de Xenos en het vogelkooitje is natuurlijk van Tim. Wat vinden jullie ervan?
After a few years i made a new painting for our living room. I used paint, gesso, distress inkt, distress stains, color wash, ecoline and some decorating stuff.

5 opmerkingen:

 1. Wauw! Hij is echt super mooi geworden, Tamara! Ik ben het wel met je man eens: zonder doily's is toch mooier :)Ik ben echt van oh en ah... Die zal vast prachtig boven je dressoir staan!

  xx Monica

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is gewoonweg subliem ! Prachtig gemaakt, kleuren passen perfect bij elkaar, leuke details, mooie swirl ... Mijn complimenten, hoor.
  Liefs,
  Hilde

  BeantwoordenVerwijderen
 3. geweldig, wat een mooi project is dit geworden, ik kan me voorstellen dat ie in jullie woonkamer hangt te pronken, heel mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi hoor! Vooral die vogeltjes vind ik so cute!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig vind ik het het! Mooie kleuren en zo leuk met dat vogelkooitje.

  BeantwoordenVerwijderen