woensdag 12 september 2012

12 tags of 2012 September

Voor de tag van september heeft Tim een erg leuke techniek gebruikt. Aangezien ik niet alles van hem heb heb ik mijn eigen draai er weer aan gegeven maar dat is volgens Tim dan ook de bedoeling.
Ik heb metallic plakplastic gekleurd met alcohol ink; pitch black, stream en rust. De typemachine heb ik van google, helaas heb ik die die nog niet. Het cijfer is van Marianne Design, de gears komen uit een oude klok, het lampje uit een oud achterlicht van een fiets. verder een stukje lint, een bedelmuntje, een kroontjespen en een stukje filmstrip gebruikt.


For the tag of September Tim has used a great technique. I don't have everything of his stuff so i used selfadhesive metallic foil, alcohol ink, the gears are from an old clock, the light is from a bicycle and the Typewriter I took from Google. (Sorry Tim)

5 opmerkingen:

  1. Gaaf geworden! Tja, wie niet sterk is moet slim zijn, gelukkig hebben we google nog! (alhoewel ik ervan droom om alle Tim spullen ooit nog eens te bezitten, haha)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind deze typemachine wel heel erg lek Tamara, en het geheel is prachtig. Lang leve onze schuurtjes

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wauw wat is ie super geworden Tamara, leuk gevonden allemaal en een mooie stoere tag vind ik het. Die typemachine had ik best voor je willen stanzen, ik heb 'em toevallig, hij is erg leuk.

    BeantwoordenVerwijderen