donderdag 1 december 2011

12 tags of christmas, tag 1

Vandaag is Tim Holtz begonnen voor de 5e keer aan de 12 tags of christmas. het was spannend vanmorgen voordat hij de 1e tag plaatste op twitter.
Voor mijn tag heb ik als eerste een tag gestanst met de tag die van Tim en Colorcore coordinations vintage collection papier, deze heb ik geembost met een Sizzix mal en bewerkt met witte embossingpoeder en een schuurpapiertje. De randjes daarna gedistressed. De letters zijn van Cosmo Cricket black board; sweet mix en heb ik bewerkt met zilver glitter evenals de chipboard swirl. De kersttakjes komen van een mal van MD (dank je Ria), een pons van NS en de hulsttakjes pons van MS. Aangezien ik de banner die niet heb maar wel stansjes daarvan heb ik hem nageknipt uit muziekpapier van CM. De bruine swirl is van Sizzix en ik heb echte dennenappeltjes gebruikt. De kralen en pareltjes komen uit mijn kralendoos. Het lint bovenaan was wit en heb ik gekleurd met distressink Ices Pruce.

 
 


8 opmerkingen:

 1. Beautiful! Well done! Lucky you to have real pine cones to stick on! I love your take on his tag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke tag, Tamara! En wat snel!

  gr

  Sandra :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is zo ontzettend gaaf !!
  Ik hoop ook snel lekker te kunnen knoeien met tags en de Tim filmpjes..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow! Prachtig hoor Tamara!
  Wat is het toch leuk he die tags van Tim na te maken :-)
  Ik zat al te gluren naar die denneappeltjes, vroeg me af of je die pinecone stans had gebruikt (zooo leuk!) maar toen las ik dat je gewoon echte hebt gebruikt! Eigenlijk wel zo handig!
  Groetjes, Belinda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heb je een mooie tag gemaakt jouw versie van de tim tag is erg mooi geworden

  Groetjes Wendy

  BeantwoordenVerwijderen